INDRETNING: SÅDAN LAVER DU EN SMUK BILLEDEVÆG

Reklame for Desenio. Hvordan skaber du en smuk billedevæg? For at fuldende indretningen af mit soveværelse har jeg i samarbejde med Desenio lavet en lille billedevæg i den ene side af sengen. Jeg er vild med, hvordan udtrykket har ændret sig, og hvordan et par få billeder har bidraget til det rolige og hyggelige soverum, som jeg ønsker mig af et soveværelse. Hvis du også trænger til lidt fornyelse til dine vægge, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med dig.

GUIDE TIL BILLEDEVÆGGEN

Hvis du også synes, det kan være svært at skabe den helt rette balance og sammensætning blandt dine billeder, så deler jeg her mine bedste tips til en smuk billedevæg. Guiden tager udgangspunkt i et indlæg fra min gamle blog, Simpel Lykke, hvor jeg i sin tid havde mit første samarbejde med Desenio. Dengang, for mere end 2 år siden, var min fortrukne farveskala sort, hvid og grå.

Læs mere om at skabe lykkehjem med bevidste farvevalg

Meget har ændret sig siden, og i dag er min indretningsstil mere ovre i de varme og jordnære farver, men mine tips til den perfekte billedevæg er stadig de samme. Siden jeg flyttede ind i lejligheden, for over et år siden nu, har jeg været i tvivl om, jeg skulle have en billedevæg. Nu forstår jeg slet ikke, hvorfor jeg brugte så lang tid på at beslutte mig. Hvad synes du?

MINE BEDSTE TIPS TIL AT SKABE EN SMUK BILLEDEVÆG

1. TEGN EN TEGNING I MÅLESTOKSFORHOLD

Tegn på forhånd en tegning i målestoksforhold af væggen, hvor din nye billedvæg skal placeres og indsæt størrelserne på billederne, du påtænker at hænge op.

Jeg lavede denne tegning, inden jeg valgte, hvilke plakater jeg skulle klikke hjem. Jeg tog screenshots af de plakater fra Desenio, som jeg godt kunne tænke mig, og indsatte dem på tegningen i målestoksforhold 1:10, således at plakaten på 50×70 cm eksempelvis blev indsat som 5×7 cm.

2. VÆLG BILLEDER DER KOMPLEMENTERER HINANDEN, SÅ DER SKABES HARMONI

Jeg synes det fungerer bedst, hvis der er et afbalanceret farvevalg. Vælg derfor gerne farver der komplementerer hinanden, og nogle der går igen i flere af billederne, således der skabes et tema. Jeg har valgt tone-i-tone farver, som både komplementerer min varme ‘Spiced Honey‘ vægfarve og sengebordene i egetræ.

De tre værker, jeg har valgt til billedevæggen er: Sand Texture, Dried Bouquet og Grass.

3. VÆLG RAMMER I FORSKELLIGE FARVER OG MATERIALER

For at skabe lidt spil i billedevæggen kan du vælge forskellige rammer. Jeg har valgt to egetræsrammer og en hvid ramme. Et billede kan ligeledes nedtones med en hvid ramme og fremtones med en sort ramme. Her er det stadig vigtigt at skabe en balance, så der ikke er én nuance, der dominerer i den ene side af billedevæggen, og som tager al opmærksomheden.

4. SKAB LIGE LINJER

Ved at placere billederne efter en lige linje, enten vertikalt eller horisontalt, skabes der ro, og billederne kommer, efter min mening, bedre til sin ret. Jeg har valgt at opsætningen af denne billedevæg følger en vertikal linje.

Og nu til det bedste, jeg har fået lov til at glæde dig med en rabatkode, der giver dig 25% fra i dag, den 14. maj til og med på torsdag, den 16. maj. Brug koden ‘Kristinna‘ som gælder på plakater. Bemærk dog at den ikke gælder på ekslusive plakater og rammer. I finder Desenios udvalg af plakater her, og I kan finde meget mere inspiration på deres Instagram-profil her.

KÆRE DIG, DER GERNE VIL HAVE HJÆLP TIL AT SKABE EN BILLEDEVÆG

Hvis slet ikke du ved, hvor du skal starte, men rigtig gerne vil have lidt fornyelse til dine vægge, vil jeg med glæde hjælpe dig. Du kan læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe et hjem, hvor du føler dig hjemme her.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på kontakt@kristinnaandreasen.dk eller på 61 28 15 78.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *