INSPIRATION: FDB MØBLER ÅBNER I AALBORG

Jeg har været så heldig at få en rundvisning i den nye FDB Møbler i Aalborg, som åbner på Nytorv 13 i morgen, den 3. maj, klokken 16.00. Lokalerne er noget så fine, og komplementerer det gode håndværk, det tidløse design og de smukke træmøbler på fineste vis.

DEN STØRSTE BUTIK I DANMARK

Det er den hidtil største FDB Møbler butik i Danmark. Jeg fik lov til at gå på opdagelse på 430 kvadratmeter fyldt med smukke designklassikere, designhistorie og designtradition. Jeg lod tiden stå stille et øjeblik i den fineste butik i hjertet af Aalborg.

NOSTALGI OG GODE MINDER

Jeg mindes tiden siddende omkring spisebordet hos min farmor. Jeg har tilbragt mange timer siddende i den elegante og tidløse J46. Jeg har altid beundret FDB Møblers designmæssige formåen – både æstetikken og kvaliteten. Og jeg elsker tidløst design, som går i arv igennem generationer.

J82: MIN YNDLINGS LOUNGESTOL

For et par år tilbage købte jeg mig derfor Jørgen Bækmarks ikoniske design i flet – en J82 Loungestol i matlakeret eg, som jeg stadig er utrolig glad for. Og nu ønsker jeg mig altså den smukke J83B bænk, der hører sig til.

BØRGE MOGENSEN FØDT I AALBORG

Og så vidste jeg faktisk ikke, at Børge Mogensen er født og opvokset i min by. Det er en glædelig nyhed. Og jeg garanterer for, at du bliver mødt af de sødeste FDB Møbler-mennesker, som er klar til at give dig en fantastisk oplevelse, blandt smukke designklassikere, i butikken i Aalborg.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *