Muligheder og priser

Boligindretning

Fuld-indretning ved boligsalg og prøveboliger
Vil du have kortere liggetid og øget værdi?
Boligsalg og -udlejning handler om at sælge drømme og vise muligheder. Det er derfor vigtigt, at boligen præsenteres istandsat, nydelig, renlig og ryddelig. Førstehåndsindtrykket er nemlig afgørende og med til at skabe drømmen om en hverdag i din bolig.

Et udvalg af mine boligindretninger

Jeg hjælper privatpersoner, byggeentreprenører, byggefirmaer og ejendomsmæglere med at gøre deres boliger klar til fremvisning og salg. Jeg kan være behjælpelig med en fuld-indretning af udstillingshuse og -lejligheder samt af huse og lejligheder til salg og leje. Jeg kan også fungere som sparringspartner og yde indretningsrådgivning.

Du kan se mere af mit arbejde med boligindretning i min portfolio her.

Pris for fuld-indretning ved boligsalg og prøveboliger
Prisen for indretning ved boligsalg og prøveboliger varierer alt efter, hvilken løsning der ønskes. Jeg har mulighed for at leje hele eller dele af indretningen ud, så du ikke selv skal investere i møbler og interiør.

Timepris ved privat indretning
Min timepris ved indretning af private hjem uden salgshensigter er 525 kr. inkl. moms. Er det en større indretningsopgave, kan vi i stedet aftale en fast pris forinden opstart af indretningen.

Styling

Interiør styling
Skal dine produkter sælges?
Salget af dine produkter afhænger i høj grad af, hvordan du får det præsenteret. Hvilken kontekst og hvilke omgivelser du vælger at placere produktet i. Den visuelle præsentation er vigtigere end nogensinde før, da de digitale medier står for en stor del af salgspotentialet.

Et udvalg af mine stylinger

Jeg hjælper dig med at få skabt en interiør styling af dine produkter, der taler til æstetikeren, som gemmer sig i de fleste interiør- og boliginteresserede. Jeg tilbyder min hjælp til alt fra små, up coming interiørvirksomheder til større, etablerede designbrands.

Jeg har hjulpet flere spændende virksomheder med blandt andet billedmateriale til leverandører og PR, indhold til magasiner og interiør styling til brug på sociale medier.

Du kan se mere af mit arbejde med interiør styling i min portfolio her.

Pris for styling
Min timepris ved styling er 525 kr. eksklusiv moms. Er det en større stylingopgave, kan vi aftale en fast pris forinden opstart af stylingen.

Tekstforfatning

Jeg vil hjælpe dig med at fortælle historien bag din virksomhed, dit design og din identitet – med tekster der indeholder et kreativt, personligt og velskrevet sprog.

Et udvalg af mine tekstforfatninger

Jeg har hjulpet flere kreative og foretagsomme ildsjæle med at forfatte deres tekster. Det være nyhedsbreve, indhold til magasiner og hjemmesider, salgs- og PR tekster, blogindlæg og sociale medier.

Du kan se mere af mit arbejde med tekstforfatning i min portfolio her.

Pris for tekstforfatning
Min timepris er 525 kr. eksklusiv moms. Er det en større tekstforfatningsopgave, kan vi aftale en samlet pris forinden tekstforfatningens opstart.

Content marketing

Jeg har god erfaring med produktion af indhold til sociale medier (både tekst og billeder), online og trykte magasiner, nyhedsbreve (både tekst, billeder og opsætning i Mailchimp) og hjemmesider (både tekst og billeder)

Et udvalg af mine content marketing-opgaver

Jeg har samtidig afholdt flere boligevents, hvor jeg både har stået for planlægnings- og eksekveringsdelen.

Du kan se mere af mit arbejde med content marketing i min portfolio her.

Pris for content marketing
Min timepris er 525 kr. eksklusiv moms. Er der tale om en mere fast aftale eller en større content opgave, kan vi aftale en samlet pris forinden opgavens opstart.

Samarbejder via min Instagram-profil

Jeg tilbyder også samarbejder via min Instagram-profil, hvor jeg reklamerer for dit møbel- eller interiørprodukt. Jeg styler dit produkt i en kontekst, der passer ind i dit og mit univers på Instagram.

Se min Instagram-profil, @kristinnaandreasen

Jeg oplever en rigtig god interaktion på min profil, således kan dit brand opnå en god eksponering på trods af den “svære” algoritme. Du er meget velkommen til at kontakte mig for konkrete tal.

Et samarbejde kan både indeholde opslag i feed, deling i story eller det kan også være i et inspirationsindlæg på min hjemmeside.

Prisen kan vi aftale nærmere omkring.

Kære dig, der har fået lyst til at høre mere

Kontakt mig helt uforpligtende på kontakt@kristinnaandreasen.dk, på 61 28 15 78 eller udfyld kontaktformularen her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!