Muligheder og priser

Styling

Interiør styling
Skal dine produkter sælges?
Salget af dine produkter afhænger i høj grad af, hvordan du får det præsenteret. Hvilken kontekst og hvilke omgivelser du vælger at placere produktet i. Den visuelle præsentation er vigtigere end nogensinde før, da de digitale medier står for en stor del af salgspotentialet.

Et udvalg af mine interiør stylinger

Jeg hjælper dig med at få skabt en interiør styling af dine produkter, der taler til æstetikeren, som gemmer sig i de fleste interiør- og boliginteresserede. Jeg tilbyder min hjælp til alt fra små, up coming interiørvirksomheder til større, etablerede designbrands.

Jeg har hjulpet flere spændende virksomheder med blandt andet billedmateriale til leverandører og PR, indhold til magasiner og interiør styling til brug på sociale medier.

Du kan se mere af mit arbejde med interiør styling i min portfolio her.

Bolig styling
Skal din bolig(er) sælges hurtigt og nemt?
Boligsalg handler om at sælge drømme og vise muligheder. Det er derfor vigtigt, at boligen præsenteres istandsat, nydelig, renlig og ryddelig. Førstehåndsindtrykket er nemlig afgørende og med til at skabe boligdrømmen i dit hjem.

Et udvalg af mine bolig stylinger

Jeg hjælper private med at gøre deres bolig klar til fotografering og fremvisning. Hos byggefirmaer, ejendomsmæglere og ejendomsadministrationer kan jeg være behjælpelig med en fuld indretning af udstillingshuse og -lejligheder eller bolig styling af huse og lejligheder til salg.

Du kan se mere af mit arbejde med bolig styling i min portfolio her.

Pris for styling
Min timepris ved styling er 750 kr. eksklusiv moms. Er det en større stylingopgave, kan vi sagtens aftale en fast pris forinden opstart af stylingen.

Boligindretning

Privat indretning
Jeg starter enhver indretningsopgave ud med en samtale med dig, hvor jeg præsenteres for dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i samtalen vil jeg, alt efter hvilken aftale vi indgår, udarbejde en indretningsplan, som jeg, i fællesskab med dig, vil implementere i dit hjem den efterfølgende gang, eller som du får tilsendt på mail, hvorefter du selv udfører indretningen.

Et udvalg af mine boligindretninger

Hvis ikke du ønsker en udførlig indretningsplan, kommer jeg også gerne med mine umiddelbare indretningsidéer, når jeg besøger dig.

Du kan se mere af mit arbejde med boligindretning i min portfolio her.

Erhvervsindretning
Når det kommer til indretning til erhverv kan jeg fungere som sparringspartner, eller jeg kan udføre hele indretningsopgaven.

Jeg kan hjælpe med indretning af:

  • Udstillings-/prøveboliger
  • Showroom
  • Butiksvinduer
  • Mødelokaler
  • Kontor
  • Kontorfællesskaber
  • Personalerum
  • Hoteller
  • Caféer

Pris for boligindretning
Min timepris ved boligindretning er 750 kr. eksklusiv moms. Er det en større indretningsopgave, kan vi i stedet aftale en fast pris forinden opstart af indretningen.

Tekstforfatning

Jeg vil hjælpe dig med at fortælle historien bag din virksomhed, dit design og din identitet – med tekster der indeholder et kreativt, personligt og velskrevet sprog.

Et udvalg af mine tekstforfatninger

Jeg har hjulpet flere kreative og foretagsomme ildsjæle med at forfatte deres tekster. Det være nyhedsbreve, indhold til magasiner og hjemmesider, salgs- og PR tekster, blogindlæg og sociale medier.

Du kan se mere af mit arbejde med tekstforfatning i min portfolio her.

Pris for tekstforfatning
Min timepris er 525 kr. eksklusiv moms. Er det en større tekstforfatningsopgave, kan vi sagtens aftale en samlet pris forinden tekstforfatningens opstart.

Content marketing

Jeg har god erfaring med produktion af indhold til sociale medier (både tekst og billeder), online og trykte magasiner, nyhedsbreve (både tekst, billeder og opsætning i Mailchimp) og hjemmesider (både tekst og billeder)

Et udvalg af mine content marketing-opgaver

Jeg har samtidig afholdt flere boligevents, hvor jeg både har stået for planlægnings- og eksekveringsdelen.

Du kan se mere af mit arbejde med content marketing i min portfolio her.

Pris for content marketing
Min timepris er 750 kr. eksklusiv moms. Er der tale om en mere fast aftale eller en større content opgave, kan vi aftale en samlet pris forinden opgavens opstart.

Samarbejder via min Instagram-profil

Jeg tilbyder også samarbejder via min Instagram-profil, hvor jeg reklamerer for dit møbel- eller interiørprodukt. Jeg styler dit produkt i en kontekst, der passer ind i mit univers på Instagram.

Se min Instagram-profil, @kristinnaandreasen

Jeg oplever en rigtig god interaktion på min profil, således kan dit brand opnå en god eksponering på trods af det “svære” algoritme. Du er meget velkommen til at kontakte mig for konkrete tal.

Et samarbejde kan både indeholde opslag i feed, deling i story eller det kan også være i et inspirationsindlæg på min hjemmeside.

Prisen kan vi aftale nærmere omkring.

Kære dig, der har fået lyst til at høre mere

Kontakt mig helt uforpligtende på kontakt@kristinnaandreasen.dk, på 61 28 15 78 eller udfyld kontaktformularen her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!