Boligindretning

Skal du have indrettet en udstillings- eller prøvebolig?

For mig er det vigtigt, at indretningen afspejler det, du, som virksomhed, gerne vil udtrykke – hvilken målgruppe vil du gerne tiltrække? Med den rette indretning kan du vise muligheder, som målgruppen ikke selv kunne tænke sig til, hvilket kan være med til, at jeres boliger sælges eller udlejes hurtigere.

“Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt. 
Derfor skal vi også i indretningen fokusere på at skabe den rette atmosfære, æstetik og udtryk
som er med til at give det gode førstehåndsindtryk.”

Muligheder og prisen for boligindretning

Et udvalg af mine boligindretninger

Indretning af prøvelejlighed
En 3-værelses prøvelejlighed på 85 kvadratmeter i AstaHus i Aalborg. Lejligheden skal være med til at udleje de resterende 117 lejligheder i boligkomplekset. Jeg har vist, hvordan der kan blive plads til både spiseplads i køkken og stue, børneværelse, soveværelse og en lille kontorplads på få kvadratmeter. Læs mere og lejlighederne her.

     

Flere billeder af udstillingslejligheden 

Indretning af udstillingslejlighed
En udstillingslejlighed på 177 kvadratmeter på Esther Aggebos Gade i Z-huset på Aarhus havn. Knap 100 kvadratmeter fordeler sig i ét stort, åbent køkken-alrum og stue. Jeg har inddelt det store opholdsrum i forskellige zoner for at vise potentielle købere, hvordan de kan indrette sig.

Flere billeder af prøvelejligheden 

Møbler og interiør er blandt andet fra Skagerak, Vermund, Naga, MUNK Collective, Burnt & Glazed, Make Nordic, Little Detroit, OYOY, Nuura, Compliments, Bocom, Innovation Living, AJ Produkter og Gardin Lis.

Indretning af udstillingshus for KFS Boligbyg A/S
I knap to år havde jeg ansvaret for indretningen af udstillingshusene hos KFS Boligbyg A/S. Nedenfor ser du en af indretningerne, jeg har udført for KFS Boligbyg, som stod færdig til åbningen af byggeudstillingen Byg Nordjysk i efteråret 2018. Jeg har forsøgt at skabe boligdrømme – at gøre det let for potentielle købere at visualisere sig livet i huset.

Boligindretning hos Kristinna Andreasen
Jeg prøver mange indretninger af hos mig selv – spørg bare min tålmodige kæreste. Jeg trives bedst, når jeg får lov at være kreativ – når jeg får lov at skabe et hjem. Jeg går meget op i, at vores hjem skal være hyggeligt og give plads til nærvær og rolige stunder. Vi har netop købt et gammelt bondehus på den fineste naturgrund, som vi er i gang med at renovere. Se mere af mit hjem her.

 

Har du fået lyst til at samarbejde med mig?