Boligindretning

Trænger dit hjem eller dit erhverv til fornyelse?

Jeg kan være behjælpelig ved både private indretninger og indretning til erhverv. Hvis ikke du selv har mod på at varetage indretningen, eller blot har brug for et par gode råd, tilbyder jeg indretningshjælp til hele dit hjem, enkelte rum eller til dine virksomhedslokaler.

Muligheder og prisen for boligindretning

Privat indretning

“Boligindretning handler for mig om dig, der indrettes for.
Det handler om at skabe et hjem, hvor du føler dig hjemme.”

Jeg bliver glad, når jeg får lov at indrette hjem. Jeg går til enhver indretningsopgave med målet om at skabe de rammer, som fungerer for netop dig, der bor i hjemmet. Det er vigtigt for mig at understrege din personlighed, således det bliver et lykkehjem for dig.

Det jeg kan tilbyde inden for privat indretning

Erhvervsindretning

For mig er det vigtigt, at indretningen afspejler din virksomheds identitet – hvad vil du gerne signalere ud ad til? Med den rette erhvervsindretning kan den æstetik og det udtryk, som du ønsker dine kunder, samarbejdspartnere, leverandører med videre skal huske dig for, skabes.

“Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt. 
Derfor skal vi også i indretningen fokusere på at skabe den rette atmosfære, 
som er med til at give det gode førstehåndsindtryk.”

Samtidig er det også vigtigt, at medarbejdernes behov prioriteres – indretningen skal  være med til at sætte rammerne for et godt og skønt arbejdsmiljø. Derfor vil mit fokus også være hos dine kolleger.

Det jeg kan tilbyde inden for erhvervsindretning

Et udvalg af mine boligindretninger

Indretning af prøvelejlighed
En prøvelejlighed på 177 kvadratmeter på Esther Aggebos Gade i Z-huset på Aarhus havn. Lejligheden er beriget med næsten 100 af kvadratmeterne i køkken-alrum og stue, som er et stort, skønt rum, jeg har inddelt i forskellige zoner. Lejligheden er netop sat til salg her.

Flere billeder af prøvelejligheden 

Møbler og interiør er blandt andet fra Skagerak, Vermund, Naga, MUNK Collective, Burnt & Glazed, Make Nordic, Little Detroit, OYOY, Nuura, Compliments, Bocom, Innovation Living, AJ Produkter og Gardin Lis.

Indretning af udstillingshus for KFS Boligbyg A/S
I knap to år indrettede jeg udstillingshuse for KFS Boligbyg A/S. Nedenfor ser du en af indretningerne, jeg har udført for KFS Boligbyg, som stod færdig til åbningen af byggeudstillingen Byg Nordjysk i efteråret 2018.

Boligindretning hos Kristinna Andreasen
Jeg prøver mange indretninger af hos mig selv – spørg bare min tålmodige og skønne kæreste. Jeg trives bedst, når jeg får lov at være kreativ – når jeg får lov at skabe et hjem. Jeg går meget op i, at vores hjem skal være hyggeligt og give plads til nærvær og rolige stunder. Vi har netop købt et gammelt bondehus på den fineste naturgrund, som vi er i gang med at renovere. Se mere af mit hjem her.

 

Har du fået lyst til at samarbejde med mig?