Styling

Har du, i din virksomhed, brug for hjælp til interiør eller bolig styling?

Jeg kan være behjælpelig ved flere typer af stylingopgaver inden for interiør- og boligområdet. Det kan være styling af enkelte produkter, en interiør-serie eller indretning af hele rum og boliger.

“Styling handler for mig om at skabe den atmosfære, æstetik og det udtryk,
som du ønsker dit foretagende skal kendetegne.”

Jeg bliver begejstret, når jeg får lov til at fortælle virksomheders visuelle historier gennem interiør eller bolig styling. For mig skal stylingen afspejle virksomhedens identitet og være fængende hos dennes målgruppe, således der skabes en smuk, visuel grobund for et salg.

Det er vigtigt for mig, at min styling passer til dig og din virksomhed, derfor vægter jeg kontakten til, og fordybelsen i, virksomheden, inden opstart af stylingopgaven, såvel som stylingprocessen og det færdige resultat, højt. Jeg starter derfor enhver stylingopgave ud med at være i tæt dialog med dig som virksomhed.

Muligheder og prisen for interiør og bolig styling

Levering af billedmateriale

Har du brug for billeder af stylingen?
Det kan være, at stylingen skal bruges som markedsføringsmateriale på dine digitale platforme. Ofte leverer jeg billeder som en del af stylingopgaven, da jeg også arbejder med content marketing herunder fotografering og efterfølgende billedbehandling.

Det jeg kan tilbyde inden for content marketing

Et udvalg af mine interiør stylinger

Interiør styling for Mani Pine ApS
Jeg var stylist på photoshoot for Mani Pine i efteråret 2019, hvor jeg skulle skabe en æstetisk og hjemlig stemning, som komplementerer det rå udtryk i Mani Pines møbler. Stylingerne skulle bruges som markedsføringsmateriale til hjemmeside, messer og sociale medier.

Flere billeder fra photoshootet

Interiør styling for Kodanska ApS
Igennem to sæsoner har jeg været med til at lave interiør stylinger for Marie Graff bag Kodanska. Stylingerne er blevet bragt i nogle af Danmarks største bolig- og livsstilsmagasiner. Sidste stylingopgave var dette års julemateriale, som stadig holdes lidt hemmelig. Nedenfor ser du billeder af stylingen fra sommeren 2018.

Muligheder og prisen for interiør styling

Interiør styling for Trævarefabrikernes Udsalg
Jeg er så heldig at have fået lov til at samarbejde med Trævarefabrikernes Udsalg. Både i mit arbejde med indretning af udstillingsboliger samt i mine stylinger. Mit seneste samarbejde omkring styling af KUBIK reolkassen, anvendt som sengeborde, resulterede i et øget salg gennem min Instagram-profil.

Muligheder inden for SoMe-samarbejder

Interiør styling for Shoppen Aalborg
I 2018 stod jeg for størstedelen af boligindholdet i de trykte magasiner for Shoppen Aalborg. På nuværende tidspunkt står jeg for planlægning, koordinering og produktionen af efterårsmagasinet 2019. Her spiller styling og tekstforfatning i høj grad sammen. Nedenfor ses eksempler på en interiør styling til julemagasinet 2018.

Interiør styling for Desenio
Jeg har over to omgange samarbejdet med Desenio omkring styling af  plakater og rammer med deling af rabatkode via min Instagram-profil.

Se billeder fra samarbejdet

Et udvalg af mine bolig stylinger

Bolig styling af udstillingslejlighed i Z-huset
Udstillingslejligheden på Esther Aggebos Gade 16, i Z-huset på Aarhus havn, indrettede jeg til salg for bygherren. Lejligheden er på 177 kvadratmeter, hvor knap 100 kvadratmeter fordeler sig i ét stort, åbent køkken-alrum og stue. Jeg har inddelt det store opholdsrum i forskellige zoner for at vise potentielle købere, hvordan de kan indrette sig.

Se flere billeder af prøvelejligheden

Bolig styling af udstillingshus for KFS Boligbyg A/S
I de foregående knap to år har jeg stylet udstillingshuse til salg for KFS Boligbyg A/S. Jeg har forsøgt at skabe boligdrømme – at gøre det let for potentielle købere at visualisere sig livet i huset. Jeg har inviteret dem indenfor i kvalitetshuse med en varm og hjemlig indretning.

Muligheder og prisen for bolig styling

Kontakt mig helt uforpligtende på kontakt@kristinnaandreasen.dk eller på 61 28 15 78.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Har du fået lyst til at samarbejde med mig?