Tekstforfatning og content marketing

Ønsker du at få din historie fortalt i en fængende og velskrevet tekst?

Jeg vil hjælpe dig med at fortælle historien bag din virksomhed, dit design og din identitet – med tekster der indeholder et kreativt, personligt og velskrevet sprog.

Jeg holder af at skrive fængende og kreative tekster, der i formidlingen afspejler virksomheden og rammer dennes målgruppe. Det er vigtigt for mig, at mine tekster passer til dig og din virksomhed, derfor fordyber jeg mig altid i virksomheden, inden tekstforfatningen påbegyndes.

Muligheder og priser inden for tekstforfatning

Et udvalg af mine tekstforfatninger

PR- og salgstekster for Nordlux A/S
Gennem de sidste to år har jeg produceret salgs- og PR tekster til nyhederne hos Nordlux A/S. Her har jeg fået til opgave at fortælle historien bag hvert design i et kreativt og levende sprog. Jeg har afleveret knap 60 tekster i 2018 og 2019, hvor jeg i 2018 havde fornøjelsen af at være i kontakt med designerne bag Design For The People. Nedenfor ses et uddrag af teksterne.

“Med Ratio er en moderne, tidløs og yderst smuk serie af lamper skabt,
hvor enkelthed og elegance forenes på bedste vis. Udformningen i opalglas giver serien en behagelig lysflade
samt et blødt og diffust lys, der er blændfrit og ugeneret.”
Nyhed 2019

Har din virksomhed brug for hjælp til indholdsproduktion?

Jeg kan være behjælpelig med både indholdet til sociale medier, magasiner, reklamer, hjemmesider og nyhedsbreve. Det gælder både tekst, styling, opsætning og fotografering. Samtidig har jeg god erfaring med events inden for bolig- og interiørbranchen – både planlægnings- og eksekveringsdelen.

Muligheder og priser inden for content marketing

Et udvalg af mine content marketing-opgaver

Magasinproduktion for Shoppen Aalborg
I år har jeg fået til opgave at stå for planlægning, koordinering og produktionen af forårsmagasinet, efterårsmagasinet og julemagasinet 2019 for Shoppen Aalborg. I 2018 havde jeg ansvaret for størstedelen af boligindholdet i de trykte magasiner. Nedenfor ses et eksempel fra julemagsinet 2018.

Nyhedsbreve for Kodanska
Jeg har siden foråret 2019 stået for de månedlige nyhedsbreve hos Kodanska. Det gælder både indholdsproduktion og opsætning i Mailchimp. Nyhedsbrevene har en åbningsrate på over 50% og er samtidig begyndt at indbringe salg.

 

Det jeg kan tilbyde inden for styling

Blomster event i Butik Gejst
I foråret 2019 afholdte jeg, i samarbejde med Sofie bag Butik Gejst i Aalborg, et blomster event. Vi havde arrangeret en aften, hvor de tilmeldte skulle lave evighedsbuketter. Det blev en hyggelig og vellykket aften med hyggesnak, håndlavede flødeboller, Gejst kaffe og Goodiebags. Og kvinden med den smukkeste buket vandt selve vasen med hjem.

Fotografering til markedsføringsmateriale

Et udvalg af billeder jeg har taget, som jeg efterfølgende har billedbehandlet, i forbindelse med content marketing-opgaver. Det er blandt andet billeder til de digitale og trykte medier hos FDB MøblerNaga og Shoppen Aalborg.

Flere af mine stylinger og fotograferinger

 

Har du fået lyst til at samarbejde med mig?