STYLING FOR MANI PINE

I sidste måned var jeg med Mani Pine på photoshoot, da de skulle have lavet nyt markedsføringsmateriale – nye billeder og videoer af deres smukke, rå møbler til hjemmeside, messer og sociale medier.

Mine stylinger

Deres marketingbureau, Black Moose, kontaktede mig for at høre, om jeg havde tid og lyst til at være stylist for Mani Pine denne dag. Det ville jeg gerne, så jeg medbragte diverse stylingobjekter. Og du kan her få et indblik i, hvilken stemning der blev skabt og foreviget.

Det jeg kan tilbyde inden for styling

STYLING 1: SPISEPLADS

Stylingobjekter: Messy Living, Kodanska og Kähler

STYLING 2: ARBEJDSBORD

 

Stylingobjekter: MUNK Collective, Messy Living, Anne Flohr og Notem Studio

STYLING 3: MORGENSITUATION 

Stylingobjekter: MUNK Collective, New Works, Kinfolk og Kodanska

STYLING 4: NYESTE MØBEL

Stylingobjekter: Kodanska

Kære dig, der har brug for hjælp til styling af dine produkter

Hvis du mangler en stylist til at skabe den rette stemning, så du får maremateriale, der tiltrækker din målgruppe, så er du mere end velkommen til at kontakte mig på kontakt@kristinnaandreasen.dk eller på 61 28 15 78.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *