Boligindretning

Skal du have indrettet en

udstillings- eller prøvebolig?

Jeg indretter med udgangspunkt i at skabe en hjemlig-æstetisk og funktionel indretning, som giver en oplevelse af, at den bolig en potentiel køber eller lejer har kig på kunne være et rigtigt hjem – og ikke blot en udstilling. Det er især de små detaljer, som er stemningsskabende. Derfor arbejder jeg med fokus på forskellige elementer, teksturer, farvepaletter og materialer i alle mine indretninger.

Førstehåndsindtrykket er afgørende og med til at skabe drømmen om en hverdag i din bolig. Derfor skal vi også i indretningen fokusere på at skabe den rette atmosfære, æstetik og udtryk, som er med til at give det gode førstehåndsindtryk.”

For mig er det vigtigt, at indretningen afspejler den målgruppe, du gerne vil tiltrække. Med den rette indretning kan du vise muligheder, som potentielle kunder ikke selv kan tænke sig til, hvilket kan give øget værdi og være med til, at jeres boliger sælges eller udlejes hurtigere. 

EN HJEMLIG-ÆSTETISK

Boligindretning

Du får en indretning af din udstillings- eller prøvebolig med fokus på de små detaljer, der gør hele forskellen, og som får boligen til at føles indbydende og hjemlig. Ved brug af kvalitetsmøbler, en masse små-interiør, genbrugsfund, tekstiler, belysning, kunst, bøger og magasiner skaber jeg helheden og den rette stemning, der får dine potentielle købere eller lejere til at kunne forestille sig sin egen hverdag i boligen.

Boligindretning

Muligheder & priser

Jeg kan være behjælpelig med en fuld-indretning af prøveboliger samt af huse og lejligheder til salg og leje eller fungere som sparringspartner og yde indretningsrådgivning. 

Prisen for indretning ved prøveboliger og boligsalg varierer alt efter, hvilken løsning der ønskes. Jeg har mulighed for at leje hele eller dele af indretningen ud, så du ikke selv skal investere i møbler og interiør. 

Ønsker du mere information kan du udfylde nedenstående formular, skrive til kontakt@kristinnaandreasen.dk eller ringe på 6128 1578. 

Kære dig, der har brug for hjælp til indretning

Ønsker du min hjælp til boligindretning, er du hjertens velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende. Eller er du på udkig efter et spændende samarbejde, vil det mere end glæde mig at høre fra dig.

Jeg ser frem til at modtage din besked! 

12 + 3 =