Styling

Har du brug for hjælp til

møbel- eller interiørstyling?

Jeg kan være behjælpelig ved flere typer af stylingopgaver inden for interiør og møbler. Det kan være styling af enkelte produkter eller en hel interiør- og møbelkollektion.

“Styling handler for mig om at skabe den atmosfære, æstetik og det udtryk, som du ønsker dit foretagende skal kendetegne.”

For mig skal stylingen afspejle virksomhedens identitet og være fængende hos dennes målgruppe, således der skabes en smuk, visuel grobund for salg. Det er vigtigt, at stylingen passer til dig og din virksomhed. Derfor vægter jeg kontakten til og fordybelsen i virksomheden, inden opstart af stylingopgaven, og det færdige resultat, højt. Jeg starter enhver stylingopgave ud med at være i tæt dialog med dig som virksomhed.

Har du også brug for

billeder af stylingen?

I de fleste tilfælde skal stylingen bruges som markedsføringsmateriale på virksomhedens digitale og analoge platforme. Jeg leverer derfor ofte billeder som en del af opgaven, som eksempelvis kan bruges på virksomhedens digitale medier og i tryksager. Jeg samarbejder ligeledes med en dygtig fotograf, hvis der er tale om en større stylingopgave.

“Kristinna Andreasen har lavet flere interiørstylinger for Kodanska, hvor hun har stået for styling af hele produktserier til både sommer- og julesæsonen. Flere af stylingerne er blevet vist i nogle af Danmarks største bolig- og livsstilsmagasiner.
Kristinna er god til at fange den æstetik og det udtryk, vi ønsker for vores produkter. Hun er detaljeorienteret og en dygtig stylist, der formår at skabe den rette stemning.”

MARIE GRAFF
Indehaver af Kodanska

Styling

Muligheder & priser

Jeg tilbyder min hjælp til alt fra små, up coming interiørvirksomheder til større, etablerede designbrands. Jeg har hjulpet flere spændende virksomheder med stylinger til PR og marketing, indhold til magasiner og sociale medier. 

Prisen ved styling afhænger af den enkelte stylingopgave. Er det en større stylingopgave, kan vi aftale en fast pris forinden opstart af stylingen. 

Ønsker du mere information kan du udfylde nedenstående formular, skrive til kontakt@kristinnaandreasen.dk eller ringe på 6128 1578. 

Kære dig, der har brug for hjælp til styling

Ønsker du min hjælp til møbel- eller interiørstyling, er du hjertens velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende. Eller er du på udkig efter et spændende samarbejde, vil det mere end glæde mig at høre fra dig.

Jeg ser frem til at modtage din besked! 

10 + 8 =