KONTAKT MIG

Adresse

Telefon

EN DEDIKERET BOLIGSTYLIST
OG CONTENT CREATOR

Min historie

Jeg, Kristinna Andreasen, arbejder med en hjemlig-æstetisk tilgang til boligindretning, styling og content creation inden for interiør- og boligbranchen. 

Jeg er uddannet Erhvervsøkonom fra Aalborg Universitet, hvor jeg blandt andet har specialiseret mig i opgaver af kommunikationsstrategisk og markedsføringsmæssig karakter. Min interesse for boligindretning og styling har jeg fra barnsben, hvor jeg drømte om en karriere som indretningsarkitekt. 

I dag udlever jeg min drøm som freelance boligstylist og content creator, hvor jeg har flere faste kunder. Jeg indretter blandt andet udstillingshuse og prøveboliger, laver stylinger for interiør- og møbelbrands og producerer content for boligmagasiner som Alt Interiør, Mad & Bolig, Indret Magazine og Bolig Liv.  

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, skriv til kontakt@kristinnaandreasen.dk eller ring på 6128 1578.

“Kristinna Andreasen har lavet flere interiørstylinger for Kodanska, hvor hun har stået for styling af hele produktserier til både sommer- og julesæsonen. Flere af stylingerne er blevet vist i nogle af Danmarks største bolig- og livsstilsmagasiner.
Kristinna er god til at fange den æstetik og det udtryk, vi ønsker for vores produkter. Hun er detaljeorienteret og en dygtig stylist, der formår at skabe den rette stemning.”

MARIE GRAFF
Indehaver af Kodanska

“Kristinna har vist masser af kreative indspark til markedsføringen af Shoppen Aalborg. Både hvad angår styling i form af materiale til vores Shoppen Magasin, hvor vi er gået fra at have en tilbudsavis til et magasin fuld af inspirationssider med blandt andet boligindretning og -interiør. Men også tekstmæssigt, hvor hun med sit kreative sprog får skabt nogle gode tekster. Kristinna arbejder struktureret i forhold til magasinplanlægning, som hun har haft ansvaret for at koordinere. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

Shoppen Aalborg
Centerchef Natascha Frost

“Vi, hos Trævarefabrikernes Udsalg, er glade for at samarbejde med Kristinna. Hun har både anvendt vores produkter til indretning af udstillingshuse og til styling. Hun formår at skabe et stemningsfyldt miljø omkring vores produkter. Og hun er særligt god til at tilsætte smukt og velvalgt interiør, som på bedste vis komplementerer og understøtter vores produkter. 

Hun deler mange af sine stylinger på sin Instagram-profil, hvilket giver god inspiration, men det har samtidig også resulteret i et øget salg hos Trævarefabrikernes Udsalg. Vi giver hende vores bedste anbefalinger.”

Trævarefabrikkens udsalg

Kære dig, der har brug for hjælp

Ønsker du min hjælp til boligindretning, styling eller content creation, er du hjertens velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende. Eller er du på udkig efter et spændende samarbejde, vil det mere end glæde mig at høre fra dig. 

Jeg ser frem til at modtage din besked! 

1 + 11 =