Content Creation

Få din historie fortalt med

kreativt fængende indhold

Skal jeg hjælpe dig med at fortælle historien bag din virksomhed, dit design og din identitet – med indhold der indeholder en kreativ og personlig vinkel? Jeg kan være behjælpelig med både indhold til sociale medier, magasiner, hjemmesider, salgs- og PR-tekster. Det gælder både tekst, styling, opsætning og fotografering. Jeg arbejder blandt andet freelance for magasinerne Mad & Bolig, Femina, Alt Interiør, Alt for damerne, BoligLiv med flere, som jeg leverer styling og tekst til. 

Det visuelle gennemførte, kreative og personlige indhold er vigtigere end nogensinde før. Det gælder om at fortælle historien med æstetiske virkemidler som smukt indhold samt et velskrevet, legende og nuanceret sprog.” 

For mig er det vigtigt at skabe indhold, der i formidlingen afspejler din virksomhed og vækker nysgerrighed hos målgruppen. Det indhold, jeg skaber, skal passe til dig og din virksomhed, og derfor fordyber jeg mig altid i virksomheden inden skabelsen af indholdet påbegyndes.

Ønsker du et

samarbejde via min instagram?

Jeg tilbyder også samarbejder via min Instagram-profil @kristinnaandreasen, hvor jeg reklamerer for dit møbel- eller interiørprodukt. Jeg styler dit produkt i en kontekst, der passer ind i dit og mit univers på Instagram. Jeg oplever rigtig god interaktion på min profil, således kan dit brand opnå en god eksponering på trods af den “svære” algoritme. Du er meget velkommen til at kontakte mig for konkrete tal.

“Vi, hos Trævarefabrikernes Udsalg, er glade for at samarbejde med Kristinna. Hun har både anvendt vores produkter til indretning af udstillingshuse og til styling. Hun formår at skabe et stemningsfyldt miljø omkring vores produkter. Og hun er særligt god til at tilsætte smukt og velvalgt interiør, som på bedste vis komplementerer og understøtter vores produkter. 

Hun deler mange af sine stylinger på sin Instagram-profil, hvilket giver god inspiration, men det har samtidig også resulteret i et øget salg hos Trævarefabrikernes Udsalg. Vi giver hende vores bedste anbefalinger.”

Trævarefabrikkens udsalg

“Kristinna har vist masser af kreative indspark til markedsføringen af Shoppen Aalborg. Både hvad angår styling i form af materiale til vores Shoppen Magasin, hvor vi er gået fra at have en tilbudsavis til et magasin fuld af inspirationssider med blandt andet boligindretning og -interiør. Men også tekstmæssigt, hvor hun med sit kreative sprog får skabt nogle gode tekster. Kristinna arbejder struktureret i forhold til magasinplanlægning, som hun har haft ansvaret for at koordinere. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

SHOPPEN AALBORG
Centerchef Natascha Frost

Content Creation

Muligheder & priser

Jeg kan hjælpe din interiør- eller møbelvirksomhed med at forfatte tekster i et fængende og velskrevet sprog samt med at lave kreativt indhold. Det kan være nyhedsbreve, indhold til boligmagasiner og hjemmesider, salgs- og PR-tekster og sociale medier.

Prisen ved content creation afhænger af opgavens omfang. Er der tale om en mere fast aftale eller en større content eller tekstforfatningsopgave, kan vi aftale en samlet pris forinden opgavens opstart. 

Ønsker du mere information kan du udfylde nedenstående formular, skrive til kontakt@kristinnaandreasen.dk eller ringe på 6128 1578. 

Kære dig, der har brug for hjælp til content creation

Ønsker du min hjælp til content creation, er du hjertens velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende. Eller er du på udkig efter et spændende samarbejde, vil det mere end glæde mig at høre fra dig.

Jeg ser frem til at modtage din besked! 

4 + 8 =